Welkom!

Deze site is nog in aanbouw. Als deze klaar is, dan kan je hier je eigen muziekjaarlijst organiseren. Bijvoorbeeld, je wilt voor een radiostation een Top 100 Aller Tijden, een Zwarte Lijst of een Nederlandstalige Top 50 organiseren. Of je wilt met je vereniging of bedrijf in kaart brengen wat jullie favoriete nummers zijn.

Hoe werkt het?

Je klikt op de grote knop hierboven en je vult jouw gegevens en die van de lijst in. Je krijgt dan een email waarmee je je account als lijsteigenaar kunt activeren. Als lijsteigenaar krijg je extra menu-opties aan de linkerkant waarmee je een nieuwe editie kunt aanmaken en andere mensen van de organisatie kunt toevoegen. Tot aan de start van de stemperiode kun je een keuzelijst samenstellen. Je nodigt jouw luisteraars/vrienden/collega's uit om hier een stemlijst in te vullen. Wanneer de door jou gedefinieerde stemperiode is verstreken, tellen wij de stemmen en maken de voorlopige lijst op. Je kunt alle stemlijsten inzien, de bijna-maar-net-niet-gelijke vrije keuzes samenvoegen, en eventueel ingrijpen als je dit nodig acht. Zowel de keuzelijst als de uiteindelijke lijst zijn gemakkelijk te exporteren als csv, pdf of html, dus kun je jouw eventuele eigen site makkelijk voeden met de informatie die je hier samenstelt.

Nog iets onduidelijk?

Mail je vragen naar de beheerder van Muyeli.

Zijn er kosten aan verbonden?

Vooralsnog is het gebruik van Muyeli gratis. In de toekomst kan dit bij commercieel gebruik veranderen. Als dat gebeurt, dan wordt je ruimschoots van tevoren op de hoogte gebracht. Je zult dus nooit onaangenaam verrast worden.